SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb

Vår verksamhet

I Sydsim bedriver vi verksamhet för barn med särskilda behov och har gjort så sedan hösten 2018. 

Denna verksamhet bedrivs from hösten 2022 på tisdagar, torsdagar och lördagar. 

 

Vi erbjuder både minigrupper och privatgrupper. Det är Maria Allisson som avgör vad som är lämpligast för just ert barn och detta gör hon efter ett prova på tillfälle, läs mer om detta under fliken Hur går det till.

 

Verksamheten för barn med särskilda behov är inte terminsvis utan perioder. På en "normal termin" genomför vi två perioder så både våren och hösten består av två perioder och sedan genomför vi även en sommarperiod som ligger under 4 veckor vid månadsskiftet maj/juni. 

 

Alla perioder är 7 tillfällen och lektionerna är en gång i veckan á 30 min (all undervisning är i vattnet). 
I minigrupperna är det 2 -max 4 barn och då är vi 2 ledare.

Ledarna är utbildade enligt Svensk Simidrotts utbildningsstege och vi följer Simförbundets pedagogiska utvecklingsstege, Simlinjen. 

Det innebär att våra elever jobbar mot samma mål som vår övriga verksamhet men vi ledare gör de individuella anpassningar som krävs för just ert barns simutveckling ska gå framåt utifrån deras förutsättningar. 

 

För mer info om våra terminer se fliken, Termin. 
För mer info om våra datum se fliken Kalender/Datum

 

För mer info vänligen kontakta Maria Allisson på maria.a@sydsim.nu 

 
Våra samarbets partners