SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb

Information/ regler angående  Burlövsbadetbadet/Simklubben Sydsim.

Hej alla!

Här kommer lite information/ regler angående  Burlövsbadetbadet/Simklubben Sydsim.

 

Entré armband

Vid första lektionstillfället ska medlemmar gå till kassan i entrén.
Där kvitterar ni ut ett armband genom att berätta barnets namn och grupp.

 

Detta armband görs så ni kommer in genom entrégrindarna, omklädningsrummen och är även nyckel till alla skåp. Man kommer få ett armband per barn. 
Alla armband kan gå in genom grindarna 15 min innan gruppen börjar och man behöver lämna anläggningen 30 minuter efter gruppen har slutat.
När terminen är slut så ska detta armband lämnas tillbaka i kassan. 
Är det så att man tappar/gör av med armbandet under terminen gång så får man kvittera ut ett nytt mot en priskostnad på 100 kr. 

 

Föräldrar i simhallen/Omklädningsrum.

Föräldrar får vara i simhallen första lektionen på terminen och sista lektionen på terminen. Barn med särskilda behov, hälsoskäl exempel diabetes samt minisim är undantag. Men när man ska stanna inne i simhallen under lektionstiden så har badet som regler att det är funktions kläder/ tränings kläder som gäller. Så ombyte behövs.

 

Har man ett barn som är 8 år och yngre så får ni lov att vara med inne i omklädningsrummen och hjälpa era barn att byta om, duscha och lämnar över era barn till respektive grupp. När ert barn är färdig med undervisningen så är ni välkomna tillbaka för att hämta dom.

När barnen är 9 år och äldre så får de klara sig själv i omklädningsrummet.

Under tiden ert barn är på simundervisningen så får ni gärna sätta er i entrén/bistron, göra ärende eller något liknande.

 

Bada innan eller efter simskolan/Föräldrar, syskonbad

Barn som är anmälda till sydsims simskola får inte bada i väntan på att simundervisningen ska starta eller efter undervisningen. Är det så att barnen ska bada måste man betala inträde enligt gällande taxa för Burlövsbadet. Vill syskon och eller föräldrar bada under tiden det är simundervisning så måste man betala inträde enligt gällande taxa för Burlövsbadet

 

Bemanning i simhallen

Sydsim kommer att ha 2-3st instruktörer nere i vattnet som håller i undervisningen för era barn. Antalet instruktörer ha med att göra ur många barn som är anmälda i grupperna. Vi har som max 5 barn per instruktör. Sydsim kommer även ha 2st klubbvärdar på plats. 1st som kommer vara ansvarig för lilla bassängen och ser till så undervisningen där går som den ska och så har vi 1st som är ansvarig för stora bassängen så även den undervisningen går som den ska. Dessa klubbvärdar hjälper även barnen att gå på toaletten om de skulle behövas under lektionstiden.

Badvärdar finns också alltid tillgängliga för att hjälpa oss att hålla ordning.  


/ mvh Sk Sydsim

 
Våra samarbets partners