Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb

Hur går det till?
Hur går det till?

Har ni barn med funktionsnedsättning är det alltid en god idé att kontakta vårt kansli för att få hjälp med lämplig grupp, boka ett prova på och få prata med någon sakkunnig som kan hjälpa er få rätt förutsättningar för en god undervisning hos oss i Sydsim.

  • Ni mejlar Maria Allisson, maria.a@sydsim.nu ,hos Sydsim där ni uppger ert barns namn, ålder, diagnos, ev. förkunskaper inom simning/vattenvana, om ert barn går i särskild skola alt har extra stöd i en ordinarie klass i skolan.
  • Maria svara sedan på detta mejl och bokar in er för ett prova på tillfälle på ca 10 -15min.
  • Efter Prova-på tillfället får ni info om en grupprekommendation samt om vi anser att ert barn behöver extra stöd eller ej i vår simskola.
  • För tillvägagångssätt vid anmälan läs infon nedan. 
(Tänk på att det kan dröja innan det bokas ett prova på tillfälle, i genomsnitt genomför vi ett i månaden under terminerna). 

Anmäla barn till simskolan

Om ni som föräldrar har fått en rekommendation att ert barn är i behov av extra stöd måste ni genomföra er anmälan via Maria Allisson annars kan vi inte tillgodose er med en lämplig grupp. Vi har ett begränsat antal grupper i vår verksamhet och kan därför inte garantera att alla som söker simskola  för barn med särskilda behov kan få plats den termin de hör av sig. Vi tar emot deltagare i mån av plats, däremot kan man stå på kö till kommande period/ termin. 


Om ni som föräldrar har fått en rekommendation att ert barn inte är i behov av extra stöd ska ni kontakta simskoleansvarig Malin Algotsson på malin@sydsim.nu så hjälper hon er hitta en lämplig grupp, dag och tid för ert barn att simma i vår simskola.  Genom att anmäla via Malin får också de framtida ledarna information om ert barns diagnos och kan då anpassa undervisningen bättre så era barn får ut maximalt av undervisning. 


Kontakta Maria vid ev. frågor


 
Våra samarbets partners