Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb

Cecilia/ Cissi
Vår nya ledare i verksamheten inför period 2, våren 2020 heter Cecilia.
Cecilia är egentligen en ny/gammal ledare då hon sedan tidigare är utbildad enligt Svenska Simförbundet och har jobbat i Malmö Kappsimningsklubb med både simskola och teknikskola ihop med Maria och Ercan. Cissi har haft ett litet uppehåll de senaste åren pga studier i Lund men inför våren och sommaren 2020 vill hon åter jobba som instruktör och då i Sydsim. Nu ska hon testa på ett nytt område av simundervisningen och ansluter sig till Ercans grupper på söndagarna under period 2 för att åter bli varm i kläderna sedan är det bl.a. Cissi ni träffar som instruktör på vår sommarsimskola. 

Minna
Erfarenhet:
Minna har jobbat i Sydsim sedan sommaren 2018 och sedan hösten 2019 har hon även jobbat i simskolan för barn med särskilda behov som nu är det område hon enbart jobbar och förkovrar sig inom. 
Minna har genomfört Svenska Simförbundets Simidrottsledarutbildningen och hon har även deltagit på SISUs föreläsning: Bemötande av deltagare med beteende utmaningar.

När träffar ni Minna: 
Minna jobbar under hösten 2020 på tisdagarna.

Kerstin
Erfarenhet 
Kerstin har jobbat i Sydsim i många år och utbildade Simidrottsledare enligt Svenska Simidrottsförbundet. 
Dessutom har Kerstin deltagit vid föreläsningen: Att bemöta barn och ungdomar med beteende utmaningar som är en SISU utbildning.

När träffar ni Kerstin
Kerstin har egna elever och jobbar både tisdagar och torsdagar under våren 2020. 
Kerstin jobbar hos oss i Sydsim både på kansliet och med simgrupper. 
Ni ser bland annat Kerstin undervisa våra vuxengrupper i vår simskola och vara klubbvärd en del dagar. 

Maria
Erfarenhet
Maria är licensierad ungdomstränare och simpedagog via Svenska Simidrottsförbundet och har jobbat med barn med särskilda behov i simskola sedan 2006. Började jobba som siminstruktör 2004 har sedan dessa både jobbat och utbildat sig inom simskola, teknikskola och tävlingssimning. 
Maria är även utbildare hos SISU Idrottsutbildarna där hon föreläsare i utbildningen: Inkluderande ledarskap; Att träna barn och ungdomar med NPF.

När träffar ni Maria
Maria är ansvarig för verksamhet för Barn med särskilda behov vilket gör att hon kommer in vid olika tillfällen under alla tre dagar då vi har verksamhet. 
Maria har egna grupper på tisdagar där hon även introducerar nya ledare till verksamheten. 
Representerar Sydsim vid föreningsträffar och möten med Barn- och Ungdomshabiliteringen i Malmö. 
Genomför alla prova på tillfällen som genomförs under året och sköter administrationen för verksamheten (förutom faktureringen). 


Ercan
Erfarenhet
Har jobbat med simundervisning sedan 2009 och jobbat med allt från simskola nybörjare upp till Simiaden-simmare i tävlingsverksamhet. 
Utbildad både till Simlinjeinstruktör 2-8 år (Simlärare) och Simlinjeinstruktör 7-13 år (ungdomstränare) via Svenska Simidrottsförbundet och har jobbat med barn med särskilda behov i simskola sedan 2012. 
Dessutom har Ercan deltagit vid föreläsningen: Att bemöta barn och ungdomar med beteende utmaningar som är en SISU utbildning.
Ercan har även genomförts SISUs utbildning: Åldersanpassand fysisk träning för barn och ungdomar.

När träffar ni Ercan
Under hösten 2020 undervisar Ercan grupper torsdagar och söndagar. 
Ercan är ofta även på plats och hjälper till vid prova-på tillfällena. 


 
Våra samarbets partners