SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb
Simskola

Regler gällande Corona

Viktigt att tänka på är att på grund av pandemin som pågår får inga föräldrar följa med in i byggnaden. För att detta ska fungera kommer vi jobba på detta sätt:

- Man lämnar av sitt barn i entrén där en av våra instruktörer kommer ta emot barnen. Vi får endast vara 7 stycken i entrén så barnen kommer få gå in succesivt så vi inte överstiger maxantalet. Föräldern får inte följa med in i receptionen eller entrén. 


- Barnen kommer sedan byta om inne i omklädningsrummen där en instruktör kommer finnas med om hjälp skulle behövas. Vi kommer inte använda några skåp så se till att barnen har tillräckligt stora väskor så kläder får plats. Ha gärna badkläder under kläderna så vi minskar tiden inne i omklädningsrummen då vi även här fått ett maxantal. Barnen går sedan och duschar innan de blir placerade vid samlingsplatsen för varje grupp. 


- Skor. väskor och jackor läggs i gamla kafeterian. När barnen simmat klart hämtas väskan för att byta om inne i simhallen. De som vill ha lite skydd kan byta om i vårt förrådd som vi städat ut för barnens skull. Även här kommer instruktörer finnas till för hjälp om det skulle behövas. 


- Barnen går sedan och tar på jacka samt skor och lämnas av till förälder utanför kansliet. Vi får max bara 5 personer i kafeterian samtidigt så respektera gärna detta genom att stanna utanför tills barnen är klara. 


- Duschande efter simningen sker hemma. Barnen kan alltså inte duscha på badet då vi inte vill att barnen möts mellan grupperna i omklädningsrummen. 


Som ni märker har vi personal överallt och det har funkat jättebra med de barn som tar igen simskola ifrån höstterminen. Barnen har varit jätteduktiga och löst mycket själv trots ålder. Det har varit lärorikt både för oss och för dem. Hoppas vi ses när terminen börjar.


Sk Sydsim

 

Trivselregler i Simklubben Sydsim


Information till våra medlemmar angående utnyttjandet av simanläggningen

Välkomna till Simklubben Sydsim och Burlövsbadet.

Vi är glada att ni valt Sydsim och vi hoppas detta är början på ett långvarigt förtroende. Innan ni börjar på någon av våra kurser ber vi er läsa igenom denna information för att vi ska få en så bra start på vårt samarbete som möjligt.

SK Sydsim är en ideell förening som bedriver sin simverksamhet på Burlövsbadet, en kommunal simanläggning. Det innebär att ni som deltagare är våra medlemmar men också gäster på Burlövsbadet. Med detta följer givetvis vissa regler som är till för att underlätta för både oss och personalen på Burlövsbadet.

Vi ber er därför beakta följande:

Föräldrar under lektionen (andra regler i coronatider, se andra inlägg för info kring detta)

De föräldrar som inte är med i vattnet får inte uppehålla sig i simhallen under lektionen om man inte betalar inträde och byter om. Föräldrar och andra medföljande som inte medverkar i undervisningen i vattnet får gärna vänta i café Bulan (bakom glasväggen) eller i badets foajé under lektionen.


Vänligen tänk på att vänta med att komma in i simhallen till precis innan lektionen börjar. Magnetkorten till inpassage fungerar tidigast 15 minuter innan lektionsstart.

10:a eller hänglås till skåpen

Ha alltid en 10:a med till skåpet i väskan. Det är inte alltid möjligt för badets personal att växla en tia till skåpet. På herravdelningen behövs hänglås.

Duscha!

Duscha alltid innan simskolan utan badkläder!!!

Även om ni är försenade till lektionen är det viktigt att duscha innan badet för att vattnet skall hållas så rent som möjligt!

Föräldrar- och syskonbad
Vill syskon och eller föräldrar bada måste de betala inträde enligt gällande taxa för Burlövsbadet under badets ordinarie öppettider. 


Fotografering och filmning av simskolan.

Precis som på de flesta simhallar är det förbjudet att fotografera eller filma inne på Burlövsbadet.

 

Brandsyn 

Med rådande larmrutiner och skyddsutrustning får man inte vara mer än 150 personer i byggnaden samtidigt. Med byggnad menar man hela Burlövsbadet som betraktas som en enda brandcell.


Tänk på följande

  • Anländ inte till Burlövsbadet för tidigt. Vi föreslår att Ni kommer till Burlövsbadet 10 minuter innan lektionsstart.
  • Efter lektionen slut är det viktigt att Ni inte dröjer Er kvar vid bassängen som t.ex. låter barnet/barnen bada utan skyndsamt går till dusch- och omklädningsrum.

Frågor och funderingar

Har Ni frågor eller funderingar som rör vår simskola eller att Ni upptäckt att det finns saker som bör förbättras, tveka inte ta kontakt med oss. Ring vårt kansli under våra telefontider på 040 – 43 30 88 eller skicka ett mail till simskola@sydsim.nu. 

 
Våra samarbets partners