Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb
Simskola

Trivselregler i Simklubben Sydsim


Information till våra medlemmar angående utnyttjandet av simanläggningen

Välkomna till Simklubben Sydsim och Burlövsbadet.

Vi är glada att ni valt Sydsim och vi hoppas detta är början på ett långvarigt förtroende. Innan ni börjar på någon av våra kurser ber vi er läsa igenom denna information för att vi ska få en så bra start på vårt samarbete som möjligt.

SK Sydsim är en ideell förening som bedriver sin simverksamhet på Burlövsbadet, en kommunal simanläggning. Det innebär att ni som deltagare är våra medlemmar men också gäster på Burlövsbadet. Med detta följer givetvis vissa regler som är till för att underlätta för både oss och personalen på Burlövsbadet.

Vi ber er därför beakta följande:

Föräldrar under lektionen

De föräldrar som inte är med i vattnet får inte uppehålla sig i simhallen under lektionen om man inte betalar inträde och byter om. Föräldrar och andra medföljande som inte medverkar i undervisningen i vattnet får gärna vänta i café Bulan (bakom glasväggen) eller i badets foajé under lektionen.


Vänligen tänk på att vänta med att komma in i simhallen till precis innan lektionen börjar. Magnetkorten till inpassage fungerar tidigast 15 minuter innan lektionsstart.

10:a eller hänglås till skåpen

Ha alltid en 10:a med till skåpet i väskan. Det är inte alltid möjligt för badets personal att växla en tia till skåpet. På herravdelningen behövs hänglås.

Duscha!

Duscha alltid innan simskolan utan badkläder!!!

Även om ni är försenade till lektionen är det viktigt att duscha innan badet för att vattnet skall hållas så rent som möjligt!

Föräldrar- och syskonbad
Vill syskon och eller föräldrar bada måste de betala inträde enligt gällande taxa för Burlövsbadet under badets ordinarie öppettider. 


Fotografering och filmning av simskolan.

Precis som på de flesta simhallar är det förbjudet att fotografera eller filma inne på Burlövsbadet.

 

Brandsyn 

Med rådande larmrutiner och skyddsutrustning får man inte vara mer än 150 personer i byggnaden samtidigt. Med byggnad menar man hela Burlövsbadet som betraktas som en enda brandcell.


Tänk på följande

  • Anländ inte till Burlövsbadet för tidigt. Vi föreslår att Ni kommer till Burlövsbadet 10 minuter innan lektionsstart.
  • Efter lektionen slut är det viktigt att Ni inte dröjer Er kvar vid bassängen som t.ex. låter barnet/barnen bada utan skyndsamt går till dusch- och omklädningsrum.

Frågor och funderingar

Har Ni frågor eller funderingar som rör vår simskola eller att Ni upptäckt att det finns saker som bör förbättras, tveka inte ta kontakt med oss. Ring vårt kansli under våra telefontider på 040 – 43 30 88 eller skicka ett mail till simskola@sydsim.nu. 

 
Våra samarbets partners