Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Sydsim
Burlövs största simklubb
Tävling

Anmälan till tävlingar
2017-08-16 11:31
Så här fungerar anmälningar till tävlingar från och med hösten 2017:

  • Tävlingskalendern finns här på Startsidan för Tävlingsgrupper - ni tittar igenom vilka tävlingar som kommer nu i höst och markerar i era kalendrar.
  • Inbjudningar till tävlingarna fylls på allt eftersom de finns tillgängliga från arrangörerna och finns även här på sidan under Dokument. I inbjudan hittar ni datum, tider, grenordning för respektive tävling.
  • En kallelse till respektive tävling skickas ut 4-5 veckor innan tävlingen. Här svarar ni om ni ska vara med eller inte, samt anger vilka tävlingspass ni vill simma. Ni kan också ange om det är någon distans ni önskar att få simma, men det är tränarna i samspråk med simmarna som anmäler vilka sträckor som ska simmas. OBS! Svarar ni ej på kallelsen blir ni inte anmälda! Så svara oavsett om det är Ja jag ska med, eller Nej jag ska inte med. Har man svarat Ja att man ska med är detta en bindande anmälan. OBS på kallelsens ämnesrad står endast ett datum - givetvis är tävlingen mer än en dag (för det mesta) som ni ser på inbjudan - det är bara så systemet fungerar.
  • Tränarna anmäler innan sista anmälningsdatum (oftast ca 2-3v innan tävling)
  • PM till tävlingen skickas ut så fort startlistan finns publicerad på Livetiming (oftast 1-2v innan tävling).
Nu i början av terminen så har inte inbjudningar till många tävlingar kommit ut än så kallelsen kommer eventuellt men mindre än 4 veckors framförhållning nu i början (augusti-september) så ni är medvetna om detta.

Vi ser fram emot en spännande och rolig tävlingssäsong! 
Nu kör vi Sydsim!
 
Våra samarbets partners